کد مطلب: 258829
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۱
پلاک خودروهای منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی

منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به‌عنوان چهاردهمین منطقه آزاد کشور، با رویکردی نوین و تحولی جدی فعالیت خود را آغاز کرده.

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، در آیین رونمایی از پلاک خودروهای منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با ابراز خرسندی از این اقدام، اظهار کرد: منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به‌عنوان چهاردهمین منطقه آزاد کشور، با رویکردی نوین و تحولی جدی فعالیت خود را آغاز کرده و در مسیر ارائه خدمات و تسهیلات گسترده به مردم گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به روند توسعه مناطق آزاد در کشور افزود: مقدمات آغاز فعالیت مناطق آزاد بانه، مریوان، مهران و بوشهر نیز در حال فراهم شدن است و این مناطق می‌توانند نقش مؤثری در افزایش ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه حمل‌ونقل کشور ایفا کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تأکید کرد: دسترسی مردم به خودروهای باکیفیت، حقی مسلم است و با پلاک‌گذاری خودروهای مناطق آزاد جدید، زمینه بهره‌مندی بیشتر شهروندان از این ظرفیت‌ها فراهم خواهد شد.

تردد این خودرو های بزودی در کل استان تهران فراهم خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha